Wednesday, June 17, 2009















Selepas balik dari majlis perkahwinan si Fatin,sempat pulak kami menyinggah ke rumah kawan2 yang pernah tinggal di Kuantan,dan telah berpindah ke Kelantan ni.Kebetulan bebudak ni pun sibuk nak berjumpa ngan kawan2 lama diorang.Buat Diana dan Zai ,terimakasih la atas layanan korang tempohari...syok gak ni rasa nak gi lagi....hehehe...terimakasih daun keladi....
















vietnemese rolls yang disediakan oleh Diana...sedap u!
disamping tu ada kek coklat,sandwich dan paling unik
air limau kasturi tu!














Hidangan tomyam sewaktu di rumah Zai...kenyang giler kitorang.








Amboi!Rancaknya, borak apa tu??






kesian Zakwan,tak de kawan.




















Izzah dengan geng ciliknya,Nisha dan Fatin.Anim,ko jangan nyibuk!














Nabilah seronok sangat dapat jumpa member2 lama.....
Anim,Nabila,Amy dan Qhadija..














Haziq tetap juara heavyweight campion mengalahkan Ariff















Diana dan Zai bersama babynyer Qistina Kaisara,(anak kelantan la plak).Dia ni mesti layan citer SpaQ n Kisah Kaisara!

5 comments:

Vanderlin said...

Syok nye masa tu bila nak sama lagi? terobat rindu walaupun sekejap

cayoi said...

wakaf che yeh tu mmg gila ramai org, aku ke sana last year dan kebetulan yg tak best aku sakit perutlah pulak. Maka aku pun gilalah juga mencari toilet..hehehe

hai said...

Vanderlin,
Insyallah..semoga persahabatan ini sentiasa diberkati Allah

cayoi,
aku baru perasan,aku rasa aku pun tak nampak sign toilet langsung!

Emblem of Purity said...

muahahaha....ayat yang last tu tak tahan....

hai said...

hehehe...x pe,akak faham!