Tuesday, May 11, 2010

ALAHAI ANAK OMAK!!



Ini adalah lah sebahagian hasil kerja Hana,anak bongsu saya...
Adoi....mungkin ramai yang menghadapi masalah cam gini kan??Bukan takat di dinding,di almari baju,rak buku,pintu bilik,atas meja,malah di atas sofa juga...
Sejak pandai menulis ABC ni, bukan main menjadi2 lagi ......semua tempat jadi mangsanya!!!

14 comments:

Tirana said...

Salam Hai, anak saya conteng atas bedsheet..hehehe.. Macam-macam dia tulis..jadi macam corak pulak..very colorful.

atie said...

SALAM KAK HAI...

CANTIK DAN KREATIV TAPI BAGI IBU2 TEMPATNYA MACAM SALAH... HE.. BAGI SATU RUANG UTUK ANAK AKAK TAK KIRA LAH KERTAS KE DIDING YG BOLEH JADI HAK MILIK DIA TAPI HANYA SATU TEMPAT JE BOLEH DIA LUAHKAN KREATIVNYA TU...SELAMAT HARI IBU...

Hashim Zabidi said...

Hidup kita biar berwarna warni, kata Hana dan yang seusia dengannya.

relevan said...

Seni yang menarik..kecil kecil sudah menunjukan bakatnya..

piewahid said...

salam,
masa anak2 kecik dulu pernah kena cenggini. kena sediakan buku khas utk dia conteng2 meluahkan kreativiti.
tu pun kena selalu ingat2kan...:)

maiyah said...

hehe.. mmg camtu le bebudak.. nak kene sabar gak kan apalagi dok tenyeh kat sofa..

hai said...

salam tirana,
ada juga dia tulis atas cadar..kesan kena gunting pun ada..gerammnya...cadar baru plak tu!!
anak jiran,conteng penuh 1 cadar mami dia dgn lipstik..lagi haru!!

salam atie,
tu yang akak x phm...buku sekolah dia cukup seksa nak buat..kaler pun cincai2 je...dah belikan buku untuk mewarna pun x dikisahkan sgt!!gud idea bagi dia 1 ruang tu..tapi kat ner yg seswai ek!!

salam Pak hashim,
memang hidup kita perlu warna warni...tapi kadang x kena tempat tu la...bkn takat sakit mata,sakit ati pun ada..hehehe...

salam relevan,
bakat ke gitu??anak koi yang balik dari asrama kata.."ibu naper rumah kita cam ada gejala vandalism..."!!

salam piewahid,
dah buat belaker..siap belikan dia white board lagi..tapi bebudak ni,yang kita larang tu la dia suka ngat nak buat!!

salam maiyah,
apo nak dikato eh..saba yo la!!hehehe...

Mak Su said...

kah kah kah, cakar jangan tak cakar

Desa Abu Hassan said...

seronoknyer dpt anak mcm tuh..x demand beli white board, dpt jimat sikit dgn unjuran ekonomi 6% nih.la...la...la...

al-mankaraqi said...

sabo jelah hehehehe........

Bingai @ Bangang said...

Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa untuk menggunakan logo e-Direktori di blog anda. Saya juga mengharap anda dapat mendaftar sebagai "followers" untuk memudahkan saya mendapatkan blog-blog lain yang anda ikuti.

Sekian dan terima kasih.

hai said...

salam mak su,
buat masa ni saya bagi can lagi...x pe cakar sepuas hati...hehehe...

salam pak long,
seronok!!huh.. saya terpaksa kuar bajet lebih nak makeup balik suma tempat2 tu..huhuhu...

salam al mangkaraqi,
kerana sabo la ni...makin merebak!!

salam bingai@bangang,
tima kasih banyak!!i followww.....

NorRa2009 said...

Hana awok nak mak long rotan ye...conteng rumah dia ye..nanti mak long beri awak kertas sebak...tp balik leh rumah atok..dulu..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇