Monday, January 10, 2011

EH!SUDAH TUKA KA???

Jumaat lepas aku join anak2 tengok program  "Raja Lawak Astro" musim ke 5...Sedih bila diorang "flashback" scene arwah Din Beramboi...Anak2 aku memang minat sangat kat Din Beramboi,kitorang melanggan Mustika,semata2 kerana ada Din Beramboi,dan selepas dia meninggal....semua orang kat rumah ni dah tak kuasa melayan Mustika dan akhirnya aku potong channel tu...Astro memang celaka,nak potong channel pun kena charge 10 hengget!!

Malam tu ingatkan Bob Lokman saje je buat gempak ...takmo  jadi juri,pastu pakaian dia pun dah bertukar.....Tapi rupa2nya bukan gimik,sungguh2 tu .....dia memang takmo jadi juri dah!!Apa2 pun suka arr tengok penampilan dia sekarang.Kalau tak silap la,hari tu mak aku pernah cakap,dia tu cucu Tok Kenali....

Emmm...seronok tengok perubahan diri orang....diri sendiri bila nak diupgradekan???...huhuhu....

8 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

Tak tgk pun raja lawak ni aritu..
Tapi kan...astro mmg celaka..hahaha
Dah kena mase musim world cup dulu..

hai said...

salam cik shinju,
akak suka gak la layan raja lawak..compare ngan AF ke..sehati bedansa n tah apa2 menari cam bangang gitu..nyampoh betol!!
tu la nak buang terus astro tu x bleh plak..bila suma org keliling pasang astro...efeknya,gambo tv kita jadi x cantik..terpaksa gak guna khidmat astro sengal ni!!

by the way..speking london la plak!!tah apa kena com.akak ni...tak boleh komen kat blog awak pesal ek!!

Hazari. said...
This comment has been removed by the author.
Hazari. said...

oh, astro memang.. kadang2 x pasal pon kene charge.. ade lak kadang2.. time bayar bil, x masuk pon. bukan stakat x masuk.. smpai je bulan 1 lgi.. die double kan bil kita. bile tnye, cakap x msuk record.

ummu said...

assalamualaikum kak hai
alhamdulillah, tahniah utk Bob Lokman.membaca entry akak ni membuatkan diri ini tersentak bilakah agaknya diri ini nak betul2 jadi baik...
p/s;cantik rumah baru akak ni.maaf dah lama tak dpaat ke sini.kena pakai komputer baru boleh masuk kalau pakai netbook susah nak tingalkan komen

maiyah said...

alhamdulillah.. perubahan yg baik mesti sokong ;)

Hashim Zabidi said...

Cucu Tok Kenali!? mudah-mudah- Bob Lokman akan menjejak datuk dan ilmunya. Lepas tu dia akan tukar Bob kepad Tok.

hai said...

salam hazari,
betul arr..kadang2 heran,kata online...tapi x boleh detect samada orang dah bayar ke tidak...senang2 je dia cut line..konon kita x bayar lagila..yang time hujan,x dak servis tu dia x ambik pot pun...kira untung dia je....byk plak tu program yg ada pun hampeh!!

waalaikumsalam ummu,
akak pun dah lama x melawat rumah awak..hehehe...insyallah nanti akak g bertandang ek..hehehe...

salam maiyah,
yess...sokong 100%!!abis kita bila??hehehe...

salam pak hashim,
tak ngam bila jadi tok "bob"...nama sebenar dia cantik pun..Muhammad Hakim Bin Loqman