Monday, January 17, 2011

1 MALAYSIA DIA PUNYA!


Gambor ni koi cilok dari facebook 'Temerloh United'....mintok maaf le yak,tok mintok izin,tuan yang empunya!!
Ace perati betol2....koi tak reti nak ngabo mende,,geli ngat ati...heehee.. gamoknya ringan je tangan cekgu... ander makan penampo... eeeiii....tapi mesti cekgu tok sampei atikan, raser kesian pun ande!!

Sesekali koi raser budok ni kretip la jugok ,tok terpikir orang nok menjawab gitu!!Mujur soklan tu cuma 3 negeri,kalau ditanya suma negeri ni...mesti abih di senaraikan... .mak pahang,mak tiri selangor,sepupu johor,bapa saudara perak,moyang perlis,mak saudara kedah...hihihi...kire2nya 1malaysia ni dia punyer!!!

4 comments:

relevan said...

Ha ha! kome numpang gelok ketek..

semut-terbersin said...

sian budak ni..dia tak tumpu perhatian masa cikgu ajar ke? ke sbb asik ponteng sekolah? takkan laa sampai camtu skalik slownye dia

hai said...

salam relevan,
layannnn......hehehe...

salam angah,
dia konpius kot sebab sebelum ni asyik baca bapa je..bapa kemerdekaan,bapa pembangunan...tu dia create yg sedap sikit..hehehe...

Xpuasati said...

Akak.. nak pecah perut baca post akak nih...