Tuesday, January 11, 2011

BELUM BERSUNAT,DAH PANDAI NGORAT!!!

Petang tu sewaktu pulang dari sekolah,muka Hana masam mencuka....
"kenapa ni?"tanya aku....

"Tadi kat sekolah ada budak tu mengorat Hana"!!marah je bunyinya....
Ek eleh...perasan,baru darjah 1,ada ke yang nak ngorat???

"Dia ngorat camner"??saja aku bertanya untuk kepastiaan....

Dia pun memuncungkan mulut dan keluar la bunyi tikus berdecit2,cam budak2 jantan sengal ngorat makwe tepi bas stand tu!!

Tergelak aku tengokkan muka Hana....lawak arr....
"Abis tu awak buat apa je..??"

"Apalagi Hana pukul la dia...."!!
Weii!!terkejut aku mendengarnya...."kenapa pukul dia,buat tak tau sudah la"!!

"Eiii...Hana gerammm tau!!"

Huhuhu....sentap hati mak nak!!!

4 comments:

a.T.i.e.Q.a said...

uiish..garangnye Hana tu! berani pulak di pegi pukul budak tu!

btw, ligat makteh update blog~

semut-terbersin said...

alamak garangnye hana..lepas ni for sure takde org brani kaco dia dah..

hai said...

salam atie,
ha...x tau la ikut sapa si hana tu!!ligat sket sebab diorang x leh guna pc time sek...hehehe...

salam angah,
ntah la...dia mmg kasar skt,main ngan kawan pun ganazz...kadang suka nyakat orang,ada tu main sampai kawan tercedera jugak!!eii..risau tull...

cikgupj said...

hehehe...hana tu ikut mak dia la!...hahaha...