Tuesday, July 13, 2010

DAPAT AWARD ....

Kelakar la plak...aku ni bukan reti sangat main2 award ni...tapi apa2 pun tima kasih la pada pemberi award...en.endiem(koi orang pahang) n en.mazru(koi anak pahang)....sebelum ni penah gak dapat award dari maiyah(perjalananku masih panjang)..tapi masa tu tak tau nak ambik camna..hahaha....
Sebut pasal Maiyah ni kan....hati tu bertanya2 jugak apsal dah lama blog dia tak dihapdet ek....rindu kat dia!!Agak2 apakhabar dia sekarang.....kalau dok dekat2 tu teringin gak nak gi melawat dia......Ada sapa2 tau kabarnya si Maiyah???
Mazru goner plak nak beri ke orang lain award ni,koi tak reti nak tagkannya???..huhuhu...

7 comments:

atie said...

Salam .....

seronoknya dapat award......

Cik SHiNJU said...

Tahniah dpt award...
nak memanjangkan letak jer nama 3 org blogger yg kita rase nk bg award nih,pastu masukkan link blog dorg... :)

relevan said...

Uiks aok..ini tanda blog aok sudah mendapat pengiktirafan..meski pun pengiktirafan sesama blogger..

Mazru Majid said...

salam...

xpelah te,janji aok da terima award dari koi te koi terima kasih sgt

piewahid said...

tahnioh,
bagus mazru ni,komepun dpt juge...:)

hai said...

salam atie,
akak tak reti nak tagkan ni...so mai la ambik award ni..akak bagi kat awak hehehe...

salam cik shinju,
dah try ...x menjadik...hehehe...x sempat belajo abih...tok guru dah meninggal...hehehe...!!meninggalkan koi....

salam relevan,
tu la kan koi rasa x layak lagi nak dapat award gini...bukan best ngat pun blog koi ni...kadang citer ngarut je!!hikhikhik...mabuk.

salam mazru,
tima kasih...kena byk lagi nuntut ilmu ni...heeeeeeee.....

salam piewahid,
tahniah le ke aok!!

Webmaster@Echam said...

Ace aok tere, gunting skring tu.. pastu pos ke mane2 org.. hehhehehe